Lookies Gesloten - Direct gelegen aan. Lees verder Openingstijden 7 dagen in de week geopend.


Gesloten Kringloop Natuur Boerderij T Geertje Natuur Kringloop Dieren

Bekijk 62 onpartijdige beoordelingen van Brasserie Lookies gewaardeerd als 3 van 5 bij Tripadvisor en als nr.

Lookies gesloten. Brasserie Lookies is een heel gezellig en mooi restaurant. In het winterseizoen van 1100 uur tot 2400 uur. De meest volledige site met ruim 66000 openingstijden.

Bestellen kan zeven dagen in de week vanaf 1600 uur s middags. Brasserie Lookies gaat het allemaal aan huis bezorgen. Onrust Nesselande De Rotterdamse wethouder Bert Wijbenga VVD handhaving wil.

Lees verder Contact Brasserie Lookies Maltaplein 2 Nesselande Rotterdam Tel. Brasserie Lookies Maltaplein 2 3059XW Rotterdam. Ze hebben een gezellige terras en is vlakbij het strand van Nesselande.

De locatie is ook mooi. Gebruik de reviews om de lekkerste maaltijd online te vinden. Wat dacht je van een heerlijke sushi-box Chinese maaltijd of van diverse pizzas.

Snel en gemakkelijk eten bestellen en laten bezorgen op jouw adres. 56 personen praten hierover. Aan het begin van het tweede rondje.

Keuze uit Spareribs Sat Kindergerechten Extras of Dranken. Het derde rondje komt langs het terrein van Outdoor Valley waar u dagelijks terecht kunt voor horeca. Culinaire topcreaties 010.

Dat is een gezellige brasserie in Nesselande. Geniet hier van een internationale keuken op een locatie met een gezellige sfeer. De werknemers zijn heel vriendelijk gezellig en het voelt alsof je hen al jaren kent.

Online eten bestellen bij Brasserie Lookies via Thuisbezorgdnl. Via Thuisbezorgdnl kies je uit meer dan 7500 restaurants om te bestellen. Terras In de zomer is ons terras altijd geopend als het weer goed is.

De brasserie zelf is stijlvol en sfeervol ingericht waardoor de gezelligheid bijna vanzelf komt. Halverwege het eerste rondje vindt u BarRestaurant Lookies dagelijks geopend vanaf 11 uur. Brasserie Lookies heet je van harte welkom.

7 dagen in de week van 1600 uur tot 2200 uur Bestellen via 010-2224811 of barlookiesnl. Daar kan je gezellig wat drinken en eten lunchdiner. Infolookiesnl Neem contact op.

Neem bijvoorbeeld onze baguettes of luxe pains. Een kijkje in de keuken van Brasserie Lookies. Daarnaast hebben we ook een uitstekende menukaart die luxe en lekker combineert.

Bij ons betekent dit geen simpel boterhammetje met kaas onze lunches hebben veel meer variatie en veel meer inhoud. Wat is de Lookies. 1042 van 1357 restaurants in Rotterdam.

Sinds kort sponsort Lookies in natura de stichting Swedoro. Dus ben je op zoek naar een leuke tent om wat te drinken enof te eten. Het eten is ook heerlijk en het wordt ook mooi opgemaakt.

Wij zijn hier s avonds geweest. Wij heten u welkom in onze brasserie. Keuze uit Kleine gerechten Spareribs Kindergerechten Extras of.

Groot deel overlastgevers zou onder invloed van roesmiddel zijn geweest. Ribbetjes burgers maaltijdsalades en sat. Brasserie Lookies shared a post.

De hoofdgerechten zijn een waar hoogtepunt. Bij Brasserie Lookies kunt u eten online bestellen en een heerlijke maaltijd laten bezorgen of afhalen. Brasserie Lookies Maltaplein 2 3059XW Rotterdam.

Wethouder wil onderzoek naar lachgasverbod. Brasserie Lookies helpt u graag de dag doorkomen met een stevige lunch. Van 1 september tot 13 april gesloten van ma tm vr en van14 april tm 1 juli gesloten op ma en di.

Brasserie Lookies is een etablissement dat graag wil bewijzen dat gezelligheid en hoge kwaliteit elkaar niet per se uit hoeven te sluiten. Online eten bestellen bij Brasserie Lookies via Thuisbezorgdnl. Brasserie Lookies is een mooie brasserie direct gelegen aan de Zevenhuizenplas en de boulevard van Nesselande.

Kom heerlijk genieten aan het strand van culinaire hoogstandjes.


De Rotterdamse Openbare Kunstwerken Top 10 3develop Beeldblog Kunstwerk Rotterdam Stad


Dru Maestro Met Natuurstenen Schouw Pelletkachel Gashaard Natuursteen


Dru Maestro Gashaard Van De Boers Nl Openhaard Verbouwing Gashaard Huisinrichting


Dru Diablo Next Gesloten Gas Haard Deboersnl Sfeer Kachel Warmte Wonen Pelletkachel Kachels Haard


Er Vinden Dagelijks Meerdere Opgietingen Plaats Bij Elysium In De Opgietsauna In De Tuin Van Bezinning Worden Een Aantal Van Deze Opgieting Sauna S Sauna Tuin


Op Het Dak Rooftop Restaurant Soeprecepten Gezond Dakterrassen Restaurant


Pin Op Haarden In Aanbouw De Boers Nl


Dru Maestro 75 Pelletkachel Gashaard Houtkachel


Deboers Dru Diablo Next Gesloten Gas Sfeer Haard Gashaard Haard Dak


Alles Komt Goed Rotterdam Witte Huis Landschap


Dru Paco Eco Wave Gashaard Sfeerhaard De Boers Nl Kachel Gas Warmte Sfeer Gashaard Pelletkachel Wanden


Bokaal Rotterdam Delft Cafe


Rauwdouwer Htspt Rotterdam Rotterdam Restaurant Strandtent


Bor Z Topspin Shirt


Related Posts